Порнографско потребление
е малко добро,
ала нейно измишление
голямо е зло.
Силикон-грозота
не ще спаси света.
Силна коремна храна,
слаба духовна среда.
Днес беля,
утре грях.
Страсти скверни,
Луциферни.
Ритъмна хипноза -
кървава угроза
като захароза.
Неотворени свестни страници
са затворени вечни граници.
Компютрите са числово двоични,
злодеите са нравно неприлични,
серсемите са полово троични.
Да си мачо е болест душевна,
неатлет пък е горест телесна.
Мускулоархат е изстребително положение,
е мускалокрация изкуствено построение.
© Венко Василкин Всички права запазени