Сега е есен,но ще дойде зима.
Ще бъде бяла. А дали ще е така?
А после – пролет. Тя неоспоримо
ще разтопява между нас леда.
Ще дойде лято. То ще ни завари
сами и боси в "цъфналата ръж".
Дано успеем да се разпознаем –
да се целунем с теб, поне веднъж.
Сега е есен. Тя ще се повтори.
И същите сезони след това.
Защо ли няма кръговрат при хората –
да се редуват старостта и младостта?
© Деа Всички права запазени