Всеки носи кръста тежък...
на живота свой, преживява
времена и болки... разкол,
грях, провал. И самота!?
Как искам да разкажа
за мечтите, любовта.
Но в Света ми тъй объркан...
останах сам, потънал в грехота.
Бяла злъч – горчи тъгата.
Един е верният ни път.
Да бъдем ли човеци
или самотни да умрем!
© Ангел Всички права запазени