Мислите към кръстопът ме водят.
Кой път да избера се питам аз.
Единият- мечтателен, изпълнен целия със светлина,
Ала условие се крие в него,
Трябва аз без теб да продължа.
Другият- загадъчен, поттаен,
Но пък без условия е той.
Пристигнах.
Питам се какво да правя.
Без теб да продължа
Или болката и мъките си да забравя,
На теб душата си отново да отдам.
Друг въпрос задавам.
Колко ще ми струва пак това?
© Никол Карагогова Всички права запазени