Кукла с червило
Купи ми мама кукла.
Със къдрици и синя
рокля на цветя.
Очички има тя
и мигли от перца.
Червилото взимах
на мама и устните ù начервих.
После моите боядисах
и целувка ù дарих.
Нейните и мойте бузки
лъснаха - червени, като карпузки!
© Мина Конарова Всички права запазени