Кулата
Дори и горе
Не виждам хората
Облачно е
Студено
Под нулата
Удавени очи ме гледат
Долу
Акули
Дебнат
Искат да бъдат погребани
Грешка
Беше да ги хванем в мрежите си
Беше
Невнимание и недоглеждане
Отдавна не сме спали
И това ни пречи
Но преди това бяхме най-
Подходящи
Да пием от бурята
С музика
Свещи
Всеки път
В кулата
03.07.2006
© Десислав Илиев Всички права запазени