~~~<^>~~~
Купи ме – лъжа огромна аз ти струвах...
Купи ме, на влюбена не се преструвах!
Купи ме и сърцето си излъгах,
купи ме – от лъжите не ревнувах!
Купи ме, така единствена целувах...
Купи ме – само аз така горях...
Купи ме и само аз си струвах...
Купи ме и разпръсна ме на прах...
~~~<^>~~~
© Надя Стоянова Всички права запазени
Поздрав и усмивка.