24.08.2007 г., 8:48 ч.

"Купидон" 

  Поезия
484 0 4
Стрела ме омагьоса. "Купидон" хвърли котва!
В моята Вселена! Огнена, всели се!
Започна нейния живот! С пулс, чисто нов!
По начин чародеен! С мелодия копнежна!

Превърнах мрачната пустиня
в най-пищна, розова градина!
Засвириха цигулки
с любовни завъртулки!

Разлях се с багрите на птиците!
Прилепнах о красота, без самота!
Като нежен цвят, прилепнах о моя свят!

Със плът жива жарава... кокетирам до забрава!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??