Ленивите дни
тихо лягат
в краката
на богинята Скука.
Въртиш се в себе си
и ловиш мухите
на мислите нервни,
които хапят
до кръв
тишината.
Ти си паяк
в прашния ъгъл
на нощта.
Търсиш някого.
А... загубваш и себе си.
Не можеш
да бъдеш Нещо,
ако си свит в черупката
на Нищото.
Излез!!!
Боиш ли се
от светлината
на прожекторите?!
Но само там,
на сцената на живота
се става звезда.
Излез.
Покажи се на светло.
Бъди!...
С бронирана жилетка
ще опазим ли
душата си?!
© Нещастен Всички права запазени
Krait "Но само там,
на сцената на живота
се става звезда.
Излез.
Покажи се на светло.
Бъди!...
С бронирана жилетка
ще опазим ли
душата си?!" : Dali 6te e lesno da go osaznaem i napravim : tova e vaprosat! Mnogo mi haresa i uspiah da vnikna v nego!
Prodaljavai s krasivite idei, za da gi spodelia6 s nas!
Pozdravi...