– Съседе, що си сбърчил чело,
я гледай к‘ъв си състарен?!
Ха – усмихни се, дай по-смело –
навън е супер слънчев ден!
– Ох, ужас, да ти се оплача,
жената много ме тормози.
Кат' грамофонна плоча влачи
едни и същи монолози.
Колата вчера се прецака -
днес ще я карам на сервиз.
И нещо яко взе да трака.
Изтече сума антифриз...
Обаче да ти се похваля
каква ракийка съм сварил.
По много пия, не я жаля
и после ставам за резил.
И няк'ва готина съседка
нанесла се е в блока вчера.
Такава – сладичка брюнетка –
видях я и се разтреперих!
Очите ѝ зелени, братко -
направо ценен диамант.
Добре ми е, макар за кратко,
щом видя дългия ѝ крак!
© Ивелина Тодорова Всички права запазени