Погледни ме и дай ми име!
Пресътвори ме в малко дете!
Бъди реална,
бъди фатална,
в душата кална бръкни ми с ръце!
Просто времето не мога да спра
ей така!
Бъди до мен и ще го спрем с любовта-
кажи къде си, и ще дойда за теб
дори накрай на света!
В тази стая
за теб мечтая
и виждам рая - той е твоето лице.
Стрелките режат,
расте копнежът
и дните парят от въпроса "къде?"
© Илиян Всички права запазени
5*****