Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
С: Къде ли е сега Луната
с лика си да ме озари?
Копнеж един тая в душата,
утеха тя да ми дари.
Че тихо мрак нощта повява
и нимфа гола съм сега,
но късам стръкчета тинтява,
желание е... и тъга.
А: Не питай за Луната ти!
Тя скрила се е зад тъма!
Ведно със всичките звезди
оставила те е сама!
Към тебе приближавам аз!
Ще бъда нежен чародей!
Ти с китка във ръка - със глас,
тук срещнеш ли ме, се засмей!
С: Къде ли е сега Луната?
А: Не питай за Луната ти!
С: Копнеж един тая в душата...
А: Аз знам за твоите мечти!
С: И нимфа гола съм сега...
А: Към тебе приближавам аз!
С прегръдка ще те облека,
целувки дар са ти завчас!
© Асенчо Грудев Всички права запазени
Винаги ни обграждаш с голямо внимание...
Благодарим ти, Лидия! 🙂
Толкова е приятно, че стихчето ти е харесало...