Къде си ти сега?
Мрачно е без теб...
Къде си ти сега?
Пусто е без теб...
Къде си ти сега?
Останах аз сама
и оглеждам се
наоколо за теб,
но теб те няма...
Къде си ти сега?
Слънцето се скри...
Къде си ти сега?
Започна да вали...
Къде си?
Всичко се промени...
Ела, върни се...
Искам пак до мен да си.
Ела, върни се...
♥Върни се...♥
© Деница Стаменова Всички права запазени