5.05.2010 г., 20:57 ч.

Къде си... 

  Поезия
523 0 0

Къде е градът ти

от светлини?

Къде са червеното

и бялото,

и синьото?

Къде ти е водопадът

от звуци,

от смях,

който ехтеше тук?

Къде са ти песните,

които започнахме?

Къде са очите,

които виждаха?

Къде са

гледките, които

криеха зениците?

Къде си?

Къде си?

Къде... си...

25.04.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??