28.09.2024 г., 17:24 ч.

Къде сте възрасти мои 

  Поезия
86 0 0

Къде сте възрасти мои...

лудешки препуснали по младия път,

парапети прескочили и коловози опасни

днес тихо въздишате в стави и плът.

Къде ви застигна суровата хватка

на хаосът, прострял дългата си ръка?

Лустроса ви времето с безпардонна препратка

и срещнахте в упор... истина и лъжа.

Къде още могат житейските бури

да ви препънат с поредния тест?

За дареното време шептя благодарности щури

и вдишвам с наслада отправеният ми жест!

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??