изоставена
къщица - от нелюбов
обитавана
изоставени
селища - от нелюбов
оседлавани
изоставено
РÀИЩЕ - от нелюбов
осквернявано
......................................................
поругавана
земна твърд - към нелюбов
насърчавана
© Стоян Минев Всички права запазени