КЪМ ЛЮБИМИЯ
Аз искам да съм само твоя, мили!
И ти бъди със мен в добро и в зло!
Неволи бол съдбата отреди ли,
но с теб да бъдем искам аз едно!
Да бъде общ и въздухът, що дишам,
звездите ярки, светещи над нас!
Тревичките и залезът обичан
цял живот да бъдат наши, искам аз!
Когато сутрин очите си отворя,
влюбен поглед до себе си да видя
и с нежни думи да ти проговоря:
" бичай ме и аз ще съм щастлива!"
© Анка Келешева Всички права запазени