Дръж ме здраво на земята, Ангеле,
не искам аз уроци по летене,
веднъж във младостта си полетях,
горчив бе опитът за мене...
Високо, там, където спира ти дъха,
почувствах се, аз, рожба на орлите,
с възторг в нов кръг се извисих,
опитвайки да съхраня мечтите...
Но явно твърде близо съм била
до слънцето, в жарта гореща,
във устрема сърцето обгоря,
днес с него нищо не усещам...
Не ме оставяй да отида там отново!
Кажи, че да обичам вече късно е...
Мой Ангеле, страхувам се да полетя,
за други, нека, любовта възкръсва!
© Арина Всички права запазени
Не искай Ангел да те сложи на диета...
"хранител" - е съдбата му проклета!