Не искам никой прошка да ми дава
и майната ви с вашите послания!
За божества ли днес се изживявате?
И искате от мене покаяние?
А и защо ми давате съвети,
облечени в държавнически речи?
И искате от мен да съм момчето,
което вярваше, но днес ви пречи?
Не искам никой прошка да ми дава!
От паметта да ви изтрия мога!
Какво ли друго всъщност ми остава?
Ах, да... да ви напиша некролога!!!
16/02/2011
© Георги Ванчев Всички права запазени