Поздравявам всички,
които с буквички и срички
бъркат във студено Нещо,
пък вадят Топло и Горещо.
А и в Нищото да влязат,
все със Нещо ще излязат.
И... само с молив, не с ритници
воюват всички сатирици.
Тъй че, сложете своите доспехи!
Желая ви здраве, късмет и успехи!
Хари
© Харита Колева Всички права запазени
един поздравяващ стих.
На автора съм благодарен,
личи си, че човек е харен!
Поздравче от Шкафче!