КЪМ ТЕБ
Имало едно време момиче
със огромно сърце,
научено от Бога да обича.
То весело към тебе тича
със ласкави, очакващи ръце.
Повярвай му -
понесло е цветя в очите си
и иска да ти ги дари.
Само отгледа ги в градината
на своята душа -
поливаше ги със смеха си,
дари ги със слова -
за да ти пеят и разказват
на теб – неискащия да повярва
във крехката им красота!
© Елена Бързева Всички права запазени