в яма съм
широка
но
яма
влажно
тъмно
мирис на гнило
рядко проблясва
слънчев лъч
хилави тревички
безцветни
неразпъпили се
цветове
червейчета
мърдат
мушици
няма
птички ли
прелитат
понякога
виждам само
късче небе
рядко
вятърът донася
аромат
на
цветя
© Ласка Александрова Всички права запазени