7.01.2009 г., 23:52 ч.

Късно е... 

  Поезия
709 0 2

Късно е за ново начало.
Късно е за теб. Във новата година.
Късно за нас. Във времето спряло,
не мога да те върна. Всичко отмина.

Дори да те искам. Е късно.
Грам спомен за мен ти не пазиш.
От болка сърцето ми ще се пръсне.
От мисълта, че ти вече ме мразиш.

Късно е за обич да моля.
Ти си студен, егоистичен и друг.
Това бе твоята единствена воля.
Оставаш в сърцето ми. Отляво. Все тук.

Дори и да плача, късно е, зная.
Не вярваш във думите, не виждаш сълзите.
Не мога назад да върна днес края,
не мога и да забравя обидите и лъжите.

Късно е, мили, но искам те още.
Любов необятна в мене гори.
В самотните дни и безсънните нощи,
се моля - дори да е късно, за миг се върни...!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??