КЪСНО Е - замисли се
как потъпка любовта ми.
КЪСНО Е - примири се,
не нахлувай и в съня ми.
КЪСНО Е - и боли ме,
сама останах на земята.
КЪСНО Е - и "прости ми"
няма да промени нещата.
КЪСНО Е за втори шанс,
уморих се да прощавам.
КЪСНО Е - и няма НАС,
с вдигната глава оставам.
КЪСНО Е да съм добра,
доброто май не ти помогна.
КЪСНО Е - и съм сама,
но скоро ще те превъзмогна.
© Десислава Георгиева Всички права запазени