27.01.2011 г., 18:08 ч.

Късно е 

  Поезия » Любовна
787 0 0

Късно е да ти се извинявам,

късно е да ми простиш да се надявам.
Късно е да казвам кой бил крив, кой прав,

късно е, а всичко казах от един инат!

 

Късно е да твърдя, че само теб обичам,

късно е, а сълзите се стичат ли, стичат.

Късно е грешките си да изтъквам,

късно е да казвам, че всичко потъпках.

 

Късно е да вярвам, че всичко ще е наред,

късно е, огънят отдавна превърнал се е в лед.

Късно е, но боли ме, това е факт,

късно е, а всичко казах от един инат!

 

Късно е, всяко нещо има своя край,

късно е, но не за такъв мечтаех, знай.

Късно е, отдавна я няма любовта,

късно е, като цвете в пустиня е тя!

© Габриела Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??