Кралицата лежерно, вяло пита:
"Лакей, къде сега е моят Крал?"
"На лов, милейди, с цялата си свита."
Охо, нескучно той си е живял!
Успях, в живота, умно да заложа.
Какво пък толкова да понесеш?!?
Кралица аз съм вече, merci Боже!
А, не слугиня в бедна селска леш!
И чувствам кралството, че ми отива!
Дворец, коприна, злато и гранит.
Е, Кралското лице е малко криво...
Но, имам своя най-безгрижен бит!
© Неделчева Всички права запазени