Кифли, бухти и мекички,
прави мама, по тава.
С апетит изяждам всичко –
за десерт и грис - халва.
Макароните, в неделя
в печката ще запече.
Кремът вкусен, с карамела,
за послушното момче.
Най-обичам баба Дечка,
за пиратския ни щаб,
да направи сандвич "мечка"–
сиренце и топъл хляб.
Ако слушам щом промина,
пролетта в по-горен клас,
от сладкарница "Малина" –
цяла торта е за нас.
"Мелба" сладолед, с банани,
ще си хапнем с Николай,
братчето. Ако остане,
място – и боза. И край!
© Надежда Ангелова Всички права запазени
да не е злоядо.
Апетитът здраво кефи
мама, баба, дядо.
Вярно отесняват дрехите
след такова ядене.
Ще му купят по-големи
3 хикса за лакомник
Успех!