Днес похапвам си чернички!
Ако е с устенца само,
бузки сърдят се, ушички...
Пада лапане голямо
затова с какво ли не!?
И челце, и колене... –
никой няма да забравя.
Но и цял омацан, ето –
на мига си проличава,
че най-гладно е нослето.
Виж го как се откроява!
Честит 1-ви юни! :)
© Борко Бърборко Всички права запазени
Поздрави, Борко Бърборко!