23:48
“влизам в стаята
търся те под белите завивки
намирам те поседнала на пода
загубвам те обратно, през прозореца”
...
00:00 make a wish
“събличаш ме по-бързо от обикновено
събличай ме повече, викам те
в душата ми родили са се пламъци..
обичай ме, шепна в ухото ти
зеленият цвят на очите ти е поезия”
1:28
“не е измислица, нито фантазия
чаршафите не могат да изплуват от любов -
удавени, притихват в нищото
остава само ехото на счупения стон
забързано в главата ми да идва”
4:28
“не се обличай още,
не искам да излизам от теб
душата ми свършва в теб,
Вратата зад гърба ти не се затваря.“
© Си Ляна Всички права запазени