Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
и Хаоса всеки описва.
Думите слаби са за да опишат цветята
когато в хаоса нещо им Липсва.
В болката човек е най-сам,
тя е заключена мъничка стая,
в която като в мъничък храм
човекът мечтае да вярва във рая.
...Стаята Болка е клетка от пита,
всяка стена е обща за двама.