Ще влея в душата ти отровата горчива
и разумът безсилен ще се предаде,
ще ме чувстваш ти с всяка твоя фибра
и всяка твоя мисъл мене ще зове!
Ще усещаш болка както никога преди,
звяр ще те разяжда и разкъсва,
ще шепнеш името ми до зори
и от любовни клетви устата ще пресъхва!
Но в очите, до болка тъй познати,
ти няма да откриеш вече любовта,
която те уплаши и обърка
и ти донесе единствено вина.
Ще ти подаря единствено плътта,
прави с нея ти каквото искаш,
но не протягай към сърцето ми ръка,
с кръвта му ти ще се оплискаш!
Ще съм нежна кукла - жадна за екстаз,
ще съм най-добра за тебе, зная,
но погледът с искрицата любовен плам
ще ти покаже, че не това е краят.
Ще съм ледена кралица - богиня на страстта,
ще те подлудявам и побърквам,
като наркотик във вените ти ще тека
и сърцето ти от гърдите ще изтръгвам!
© Николина Пендева-Пилчева Всички права запазени
Хубава творба,поздравления!