Две души - обединени отлитат към звездите...
Два огъня се вплитат в луда страст...
Феерия от звуци...Светлини...Власт...
Безвремие...Забрава...Дързост във мечтите...
Сърцата бият до полуда в ритъм нов...
Телата жадни търсят избавление...
Една разтърсваща, възторжена любов,
дарява пленително, чакано успокоение...
Огньовете изпепеляващи тлеят вече...
Утолени, останали без дъх и мощ...
Виж, колко прекрасни са звездите!
Ненагледна и любима моя, лека нощ!
© Валентин Кабакчиев Всички права запазени