Лека нощ ли каза ти!
Исках толкова неща преди това...
Забравих да ти кажа...
извини ме!
За герой от приказките...
неразказвани преди това!
За художника с усмивка...
пътник без душа!
За недокоснатите мигове...
изгубени в мъгла!
За приятелствата неразбрани...
врата без ключ!
Лека нощ!
Хайде, прегърни ме,
нека сладък е за двама ни сънят!
© Юлиян Петков Всички права запазени