Във мен отляво - във гърдите,
клокочи кървава мембрана.
И можете ли да твърдите,
че имам за любов забрана?
Не можете, затуй защото
във кръв сърцето ми се дави.
И само любовта е мото
сърцето ми да се оправи.
Ще влезе то тогава в ритъм
и пулса му ще се тонира.
Тогава аз ще Ви попитам
дали се от любов умира.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Радостен съм, че харесахте написаното!
Поздрави от мен и хубав ден!!