Не ме обичай! Грешница съм в бяло.
Отдавна скрих мечтите си в мълчание.
Разпръснах цялата си светлина в душата ти.
Сега лети! Небесносиньо е началото.
И нищо че е зима, вихрено – дъждовна,
ти освети Зорницата със любовта си.
И ще усетиш ... как прелива с нежност,
изгряващото утро на душата ти.
© Дочка Г Всички права запазени