Когато сънищата ми се слеят със звездите,
а тишината пак засвети с топлина,
ще нарисувам най-вълшебната зорница
с която да събудя утринта.
А ти, заслушан в шепота на изгрева,
с едно усещане за влюбено небе,
ще ме прегърнеш с алено разсъмване,
с воал от летни ветрове.
© Дочка Г Всички права запазени