Сбогом, дроби, уравнения!
Идват летните вълнения,
със слънчеви лъчи, в очи,
морски бриз и чудни настроения.
Сбогом, числа и графики,
сбогом, абстракции!
Летните емоции ни канят
към безмерен хоризонт.
Пълен със загадки е
и моменти интересни,
със срещи неизвестни
и раздели кратки.
Потапям се във вълнението,
готов за приключениято,
с усмивка към слънцето
и запленен от морето.
Сбогом, дроби, уравнения!
Добре дошли, летни вълнения!
Ваканцията ни напомня,
че животът е великолепие.
© Петя Атанасова Всички права запазени