Знай в лилаво те обичам!
С теменужен дъх докосвам.
В люляк раждам се и тичам-
мигове лилави омагьосвам.
А лилаво- приказната вечер
в синьото небе рисува вятър.
С облак виолетов и далечен
играя в щур, лилав театър.
В лилава тишина избягах,
пълна с разни многоотчия...
Ръцете си към теб протягах-
да се върна? Твърде сложно е...
В лилаво ехо ще се връщам,
в сън лилав ще ти се случвам.
В теменужка се превръщам
любов в лилаво да получа.
4.10.2016г.
Бадемов Цвят
© Mimi Ivanova Всички права запазени