Българино, събуди се, мафия те управлява!
Друг неин клон е на власт в тази държава.
Дали някога ще дойде време да поумнееш,
тогава можеш доста по-добре да заживееш!?
Не разбра ли, че и двата са от един дол дренки!?
Обръчи от фирми, корупция, кражби, заменки!
И в двата случая просто жертвата си ти самият,
внимавай какво правиш, може и да те затрият!
Няма ли нормални управници веднъж поне?!
Не желаем Бойко, но и Орешарски - не!
© Георги Всички права запазени