Нежност
Липсва ми нежност
Защото светът е циничен
Дори когато обичам
ми казват "различна си!"
Вяра
Защото избрах да вярвам
По-отговорно е
Но не наивност
Вяра Че ще се справя с всичко
Че всичко мога да имам
Грижа
Писна ми от безгрижие
От празно веселие
От натрапени празници
Обичам твоята грижа
когато боли когато съм зле
И знам обичаш ме
Истинност
Да знам че сме истински
и в делата
и във думите
И в любовта
И във омразата
Смисъл
Личности
Магичност
Приказки
Искам всичко!
Чу ли ме - всичко!
Без полу
Без липси
Всичко
Интимност
Граница
И дисциплина
Не искам нищо
А ми липсва Всичкото
което носим
И може би Святост...
12.01.2010.
© Милена Иванова Всички права запазени