Лудост е без теб да живея
И смисъл от това не виждам аз.
Продължавам все така да копнея,
След всичко да има ние, да има нас.
Винаги в сърцето си ще те нося,
А и след това ще продължавам
Шепи да протягам и нежност да прося.
Може да е лудост – но те обожавам
И сърцето ми за теб бясно тупти
... защото така силно ми липсваш ТИ!
© Станчо Станчев Всички права запазени