5.05.2009 г., 16:13 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
783 0 1

Липсваш ми,

като дъждовен облак на реката,

пресъхнала до вада в кален ров.

 

Чакам те,

тъй както слепи пиленца в гнездата

очакват с трепет майчиния зов.

 

Бленувам те,

как пеперуда нощна светлината,

ако за нея ден не ще изгрее нов.

 

Обичам те,

но слаби и ненужни са словата,

сравняващи напразно моята любов.

© Маргарита Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??