Липсваш ми!
Липсват ми дните и слънцето.
Липсват ми птиците.
И гласът ти ми липсва,
мечтите ми и очите ти...
Искам отново да потъна в тях,
да съм истинска -
млада, желана и дръзка.
Искам те!
Спомените и сънищата си искам,
моят свят и ти да си в него.
Усмивката и ръцете ти
искам да ме изгарят.
Да разголваш душата ми...
Да отключваш забравени думи...
Искам пак да летя!
Да рисувам мечти...
Искам теб!
Липсваш ми!
© Детелина Всички права запазени
Радвам се, че съм те докоснала, Светле!