Преплетохме ръцете - клони,
трептяха чувствата - листа...
Безмълвно сляхме се във ствола
отвъд реалност и мечта.
Без дъх потъвахме до корен,
поели глътка красота.
Танцуващ листопаден спомен
оголи щедро паметта...
© Вилдан Сефер Всички права запазени