Между клоните блясват петите ти!
И трещи ми в пулс-мускус мозъка!
Няма толкова щура музика!
Търча луд, озверен по следите ти!
Същността на лова е във гонката.
Вдигам мерника,
трепвам на спусъка!
Да те гръмна? или Да помня очите ти?
© Боромир Всички права запазени