Злокобна нощ.
И празно пълнолуние.
На лов за вещици
поех сама.
И с ясното съзнание
за своето безумие
огледах се
в кървящата река.
Кръвта уплаши ме! -
размита във водата
със сигурност
от вещици не беше.
Огледах се:
кървеше ми душата,
а мен дори
не ме болеше!
© Елисавета Краева Всички права запазени