Танцуват белите снежинки,
докосват моето лице,
от любовта им в тях умира
кристалното им сърчице.
През пролетта във мен се влюбват
цветята, синьото небе.
Те страстно, силно ме целуват
с красивите си цветове.
А лятото лъчите златни
играят в моята коса,
и Слънчо лудо се усмихва
и ме прегръща през деня.
И само есента красива
ми праща цветните листа,
и тази обич мълчалива
жадува моята душа.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени