Луда съм по теб!
Луда съм по теб!
Влюбена съм в теб!
Виж ме! Край теб
сякаш съм дете!
Дете, което
прехласнато не отделя поглед
от любимото си нещо.
Очите ми палаво
се закачат с твоите
и ти се усмихват
всеки път щом ги погледнеш.
Луда съм по теб!
Влюбена съм в теб!
Чуй гласът ми! Той е
звънливо поточе!
Усети сърцето в гърдите ми,
което пърха като пеперуда!
Виж душата ми.
Тя е бяла гълъбица,
кацнала на твоето рамо!
Луда съм по теб!
Влюбена съм в теб!
Ти си принцът на моите мечти!
Къде си се крил до сега? Кажи?!
Твоята любов е еликсир,
вечният извор на моите сили!
Твоята любов ме краси.
С нея сякаш…
не стъпвам по земята, летя!
Не виждаш ли?!
© Натали Петрова Всички права запазени