Изповедалня за несретници
олицетворение на самотата
тя е само клетница
отхвърлена от тълпата
Невъзможни мисли, импулси
през нея препускат
тайни желания завладяват я
не я пускат
Усмивката ù те подканя
-Ела, употреби ме
от нищо нямам нужда
овладей ме, покори ме
От непознати проси цигари
острие в душата ù свети
свят изпълнен с кошмари
достоен за всички мъртви поети.
© ShamelessDreams Всички права запазени