Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Със поглед на хитруша ме поглеждаш,
в очите ти блести страстта.
Не казваш нищо, но го зная,
в сърцето ти на власт е любовта.
Със устни милвам ти гърдите
и целият потъвам в твойто тяло.
Сълзи се стичат от очите,
лицето ти щастливо засияло.
Трепериш цяла от възбуда,
сърцето ми до твоето тупти.
Твърдиш, че с мене ставаш луда,
но, да - от обич полудяваш ти.
А в нашта малка полутъмна стая,
където свойте мигове крадем.
Ще нарека аз " Къс от Рая"
и спомен мил ще е до сетния ми ден.
© Христо Костов Всички права запазени